Rreth nesh

МУЛТИВЕГА MULTIVEGA Magdalena Ltd.Co. është një kompani për një tregti të jashtme dhe të brendshme e materialeve të ndërtimit dhe të investimeve të ndërtimit . Kompania është themeluar në vitin 1999 me një kapital 100 % privat . Suksesi i kompanisë filloi me importin dhe shitjen e kompensatë i papërshkueshëm nga uji për ndërtim që është ende veprimtaria e tij kryesore . Më pas , kompania zgjeron gamën e produkteve me materiale të tjera të ndërtimit , duke përfshirë dimensionet e shumta të paneleve OSB , clamps , dhe materialeve të tjera të ndërtimit . Në fillim materialet janë vendosur në tregun e brendshëm , dhe më pas vendosjen është e përhapur kryesisht në rajonin e Kosovës dhe Malit të Zi . Në vitin 2009 kompania fillon investuar në ndërtimin e objekteve banesore dhe komerciale . Kompania është e mbështetur nga një ekip profesional , të kualifikuar e ekonomistëve, inxhinierë, arkitektë, dhe inxhinierë të ndërtimit dhe teknologë .

Multivega Magdalena është e vendosur në Vizbeg në tokën e vet prej 2000 metra katrore , kundërtimi zyra e 300 metra katrorë , si dhe një zonë brendshme dhe te jashtme depo prej më shumë se 1000 metra katrorë është e vendosur .