Fillimi

MULTIVEGA Magdalena Ltd.Co. është një kompani për një tregti të jashtme dhe të brendshme e materialeve të ndërtimit dhe të investimeve të ndërtimit .

Kompania është themeluar në vitin 1999 me një kapital 100 % privat . Suksesi i kompanisë filloi me importin dhe shitjen e kompensatë i papërshkueshëm nga uji për ndërtim që është ende veprimtaria e tij kryesore . Më pas , kompania zgjeron gamën e produkteve me materiale të tjera të ndërtimit , duke përfshirë dimensionet e shumta të paneleve OSB , clamps , dhe materialeve të tjera të ndërtimit . Në fillim materialet janë vendosur në tregun e brendshëm , dhe më pas vendosjen është e përhapur kryesisht në rajonin e Kosovës dhe Malit të Zi .

Новости

Informuar për lajme, promovime dhe stimuj të gamën tonë