Кompensatë i papërshkueshëm nga uji prej druri TË AFRIKËS

Кompensatë i papërshkueshëm nga uji prej druri TË AFRIKËS

Кompensatë i papërshkueshëm nga uj i bërë nga druri vështirë të Afrikës projektuar për tregun evropian , formwork që përmbush standardet e larta të qëndrueshmëri edhe cilësi të lartë zam WBP dhe finlandez film phenolic DYNEA lejon usages të shumta të bordeve . Kjo është bërë në dimensionet e 1220/2440 mm dhe trashësi prej 21mm , e përbërë 13 shtresa të drurit vështirë të Afrikës dhe peshë 650-680 kg/m3 . Shtresat e paneleve janë të ndërlidhur me WBP zam që është uji dhe rezistent ndaj temperaturës . Ajo është e mbrojtur në të dy anët me DYNEA , një film phenolic prej 120 gram për metër katror , dhe një shtresë të veçantë në të katër anët anësore .