kompensatë i papërshkueshëm nga uji bërë me dru plepit

kompensatë i papërshkueshëm nga uji bërë me dru plepit

Кompensatë i papërshkueshëm nga uji bërë me dru plepit projektuar për tregun evropian , përmbush standardet e larta të qëndrueshmëri dhe lejon usages të shumta . Kallep ndërtimit bëhen prej druri plepit ka një trashësi prej 20mm dhe dimensionet e 1220/2440 përbërë 13 shtresa druri ; ajo peshon 500-530 kg/m3 . Shtresat janë të ndërlidhur me WBP zam që është uji dhe rezistent ndaj temperaturës . Ajo është e mbrojtur në të dyja anët me një film të zi , 240 gram për metër katror , dhe një shtresë të veçantë në të katër anët anësore .