Formwork Construction

Paneli i papërshkueshëm nga uji kompensatë është një material i përdorur në ndërtim , kur hedhjen e themeleve , muret themeli , pllaka dysheme dhe shtyllat .

Кompensatë i papërshkueshëm nga uji prej druri vështirë të Afrikës

Кompensatë i papërshkueshëm nga uji prej druri vështirë të Afrikës projektuar për tregun evropian , formwork që përmbush standardet e larta të qëndrueshmëri edhe cilësi të lartë zam WBP dhe finlandez film phenolic DYNEA lejon usages të shumta të bordeve . Kjo është bërë në dimensionet e 1220/2440 mm dhe trashësi prej 21mm , e përbërë 13 shtresa të drurit vështirë të Afrikës dhe peshë 650-680 kg/m3 . Shtresat e paneleve janë të ndërlidhur me WBP zam që është uji dhe rezistent ndaj temperaturës . Ajo është e mbrojtur në të dy anët me DYNEA , një film phenolic prej 120 gram për metër katror , dhe një shtresë të veçantë në të katër anët anësore .

   

Кompensatë i papërshkueshëm nga uji bërë me dru plepit

Кompensatë i papërshkueshëm nga uji bërë me dru plepit projektuar për tregun evropian , përmbush standardet e larta të qëndrueshmëri dhe lejon usages të shumta . Kallep ndërtimit bëhen prej druri plepit ka një trashësi prej 20mm dhe dimensionet e 1220/2440 përbërë 13 shtresa druri ; ajo peshon 500-530 kg/m3 . Shtresat janë të ndërlidhur me WBP zam që është uji dhe rezistent ndaj temperaturës . Ajo është e mbrojtur në të dyja anët me një film të zi , 240 gram për metër katror , dhe një shtresë të veçantë në të katër anët anësore .