Почетна

МУЛТИВЕГА Магдалена ДООЕЛ Скопје е друштво за  надворешен и внатрешен промет на градежни материјали како и инвестиции во градежништво. Друштвото е формирано во 1999 год со 100% приватен капитал.

Успешната приказна на компанијата  започнува со увоз и пласман на  водоотпорна шперплоча за шалување во градежништво што сеуште е нејзина главна дејност. Подоцна  асортиманот го проширува и на други градежни материјали меѓу кои значаен дел  се повеќе димензии на ОСБ табли, стеги, затезни глави и други градежни материјали.  На почетокот материјалите се пласираат на домашниот пазар ,а подоцна пласманот се шири  во  регионот, најмногу во Косово и Црна Гора.

Новости

Информирај се за новитети, промоции и поволност на нашиот асортиман